Печати для вас
Бесплатная доставка в любой район Москвы
8-985-991-25-26   8-495-389-44-11
Режим работы: с 10:00 до 20:00, без выходных
Адрес: ул. Кировоградская, д. 15
ТЦ "Электронный рай", пав. 1П-44

Sarah `VM Fotballdrakter ReynaTnp

Fotbolldrakter

Dårlig spill Indonesisk landslag må betales skikkelig med et landslide nederlag i Filippinene i den andre AFF Cup 2014 i My Dinh National Stadium, tirsdag ettermiddag lokal tid. Garuda s skuat ble truffet fire mål uten svar, noe som gjorde at Indonesias sjanser til semifinalen ble tynnet.

Treneren Alfred Riedl gjorde endringer i denne kampen ved å lagre Manahatti Lestusen og Boaz Solossa, som spilte først som en kjerneavspiller. I stedet installerte Riedl Samsul Arif og Firman Utina fra begynnelsen.

Filippinene er uventet i stand til å kompensere det indonesiske spillet i de første 15 minuttene. The Azkals enda overlegen først gjennom det hvite punktet etter Word Utina droppet Younghusband. Younghusband fotbolldrakter som ble utnevnt til bøder, kaste ikke bort denne muligheten. 1-0 for Filippinene.

Samlet sett endret spillet ikke Indonesia til siste minutt i første halvdel. På den annen side spilte Filippinene faktisk pent ved å gjentatte ganger bombardere målvakten Kurnia Meiga.

Inntasting i andre halvdel, spillet Indonesia opplevde aldri forbedringer. I stedet opprettet Filippinene det andre målet. Manuel Ott hardt skutt gled hardt uten å kunne holde Kurnia Meiga. 2-0 for Filippinene.

Line-up-koordinering er fortsatt hovedproblemet i landslaget. Ingen vesentlige endringer er vist av landslaget, Filippinene er fortsatt fri til å starte et angrep.

Kurnia Meiga som holder ballen inne i straffefeltet etter at ballen er utsatt for indonesiske spillere automatisk belønnet av dommeren. Når de indonesiske spillerne er opptatt av å protestere til dommerens avgjørelse, gir Younghusband kjapt ballen til Steubel, som komfortabelt slår ballen inn i Kurnia Meiga fotbolldrakter s mål.

Indonesia led mer når Rizky Rizal Pora må være dommeren rødkartet. Filippinene legger igjen mål på 79 minutter. Fra et hjørnespark utnytter Rob Gier smart kaos i mål Kurnia Meiga. 4-0 for Filippinene.

Ytterligere tre minutter kan ikke brukes med Garuda senior tropper for å bryte ned den filippinske målvakten. Kampen endte med en poengsum på 4-0 for Filippinene. Med dette resultatet, er Filippinene sikre på å kvalifisere seg til semifinalen mens Indonesias skjebne må bestemmes til siste kamp mot Laos.

LAYNydiav Fodboldtrøjer Børn TaneshaKi

Leonrhjqd maglie calcio poco prezzo AmieBraml

JoannaSpi maglie calcio a poco prezzo KristanLa

WarrenMcC Fodboldtrøjer JacksonBe

HenryPfk maglie del calcio TimBilode

DustyPard billige fotballdrakter DelCenten

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *